På svenska In English
Hand & fot i glas
Spargrisar
Hand & fot i keramik

Viktigt att veta när du köper hantverk av oss:

GLASTAVLOR, GLASSKULPTURER & KRISTALLGLASBLOCK (leveranstid 30-40 dagar)
Vi gjuter glas i ugn och glasprodukterna har minimala bubblor i sig på grund av luft som stängs inne i glaset. Detta är något som alltid uppstår mer eller mindre och som vi inte vill eller kan påverka. Det är också en del av charmen med hantverket och gör också att produkten ser med "glaslik" ut. Små ojämnheter i yta eller glans kan uppstå. Vi tittar på helheten på produkten innnan vi skickar iväg. Inga glasblock är helt perfekta av naturliga skäl. Vi gör dem för hand.

KIT FÖR AVTRYCK & AVGJUTNING (leveranstid 7 dagar)
När du beställer avtryckskit/avgjutningskit av oss så måste du skicka tillbaka avtrycken till oss inom 14 dagar. När du har gjort avtrycken måste du skicka in dem så snart ni kan, då formmassan annars kan stelna/torka så att avtrycken inte kan användas. Detta gäller speciellt när du väljer att göra hela avgjutningar (hela handen och foten). Du kan aldrig få ersättning för eller reklamera ett avtryckskit som du använt. Det är mycket enkelt att genomföra avtrycken om du följer instruktionerna som medföljer med kitet. Avtrycken ska skickas tillbaka till oss även om ni tror att avtrycken inte blivit bra, vi gör den bedömningen. Gör därför ingen åverkan på den färdiga avgjutningen. Om ni har inte har följt instruktionen och/eller gjort åverkan på den färdiga avgjutninen kan vi inte skicka ett extra kit utan kostnad. Då måste ni köpa ett nytt kit för 190 eller 290 kr beroende på vilket kit ni köpt. 

HANDMÅLADE SPARGRISAR (leveranstid 7-14 dagar)
Det är ett hantverk att måla på keramik Vi strävar alltid efter att måla så fint vi kan och vi gör en helheltsbedömning innan vi lämnar ifrån oss produkten. Färgen kan ibland ha mindre ojämnheter som synliga penseldrag. 

REKLAMATION 
Alla våra produkter som säljs på denna webbplats är unika beställningsarbete som utförs av konsthantverkare. Produkterna kan inte säljas till någon annan kund och arbetstiden som hantverkaren lagt nerför att skapa produkten kan inte göras ogjord. Du kan därför inte ångra köpet när väl arbetet har påbörjats. Men du kan alltid höra av dig till oss om du har synpunkter eller om du är missnöjd med något så kan vi försöka åtgärda orsaken till missnöjet. Läs våra villkor ovan mycket noga. Du godkänner dessa innan du beställer. Om du inte är nöjd med något måste du meddela oss så snart du kan efter att du mottagit hantverksprodukten. Efter 14 dagar från leverans anser vi det inte ok att komma med klagomål.

Pargoletti innehar F-skattesedel

org nr 701214xxxx


LEVERANS OCH FRAKT

Keramikföremålen och glasprodukter du beställst tillverkas och levereras så snart vi kan. Se ovan tider för olika produkter.  Varorna levereras via DHL eller hämtas i butik på Drottningholmsvägen 31. ALLA PRODUKTER ÄR FRAKTFRIA!

V
i levererar ej till utomnordiska länder. 

Priser
Priserna är inkl. 25% moms för spargrisar och kit. Övriga konsthantverksprodukter är inkl. 12% moms
 
Betalning
Betalning sker till Pargoletti direkt via webbshopen med betalkort (Visa, Mastercard) eller med Klarna faktura eller delbetalning. Det går även bra att komma till vår lokal och betala kontant i studio eller med kort.
Visa Mastercard