På svenska In English
Hand & fot i glas
Hand & fot i keramik

 


Om  Pargoletti - eller The Creativity House (som vår fysiska butik heter)
Välkommen till Stockholms enda drop-in studio för bebisavtryck i keramik och kristallglas!! Vi har funnits i över 10 år nu och vi är inte bara en bebisavtrycksstudio utan även en mycket uppskattad aktivitetsstudio för barn och vuxna! Till oss kan ni komma alla dagar i veckan 10-17 och göra bebisavtryck i olika material, skapa i lera, måla keramik, göra glasfusing mm.Varmt välkommen att besöka oss! (Sommarstängt 10 juli-aug 2016)

DET HÄR KAN NI GÖRA HOS OSS:

Måla på keramik
Keramikmålning är enkelt, kul, avstressande, socialt och passar alla oavsett ålder. Drop-in kunder och förbokade grupper är lika välkomna. Det krävs inte att man gått någon kurs för att komma och måla. Är du förstagångsbesökare hjälper vi dig alltid att komma igång med din skapande med en liten introduktion. 55 kr + keramikmugg.

Skapa i lera
Du kan kavla, ringla, tumma eller skulptera fritt. Till din hjälp finns speciella grundformar för att lätt kunna skapa skål, tallrik, mugg, vas tex. + massor av modelleringsverktyg. Pris: 250 sek/pers.


Akrylmåleri på canvasduk
Nu kan alla som vill komma in och få måla sin egen canvastavla. Passar liten eller stor - amatör eller erfaren målare. Du väljer själv om du vill måla helt fritt eller följa en steg för steg beskrivning av av ett förbestämt bildmotiv. 290 sek/pers. 

Skapa glassmycken - Glasfusing
Med tekniken Glasfusing får du skapa smycken i glas i vår studio. Vi ger dig en snabbintroduktion i tekninken glasfusing och du får använda komplett utrustning för att kunna skapa dina smycken. Du får skära till glaset och komponera ditt eget smycke. 

Bebisavtryck
För dig med baby/barn upp till 4 år kan vi erbjuda avtryck och avgjutningar i keramik och svenskt kristallglas på barnets händer och fötter. Pris från 195:-. 

OBSERVERA!
Vi har sommarstängt just nu!

Det går inte att beställa produkter av oss just nu! Välkomna åter 1 augusti!

TREVLIG SOMMAR!