På svenska In English
Hand & fot i glas
Spargrisar
Hand & fot i keramik
Glastavla med hand och fotavtryck -  AQUABLUE(grönblå)

Glastavla med hand och fotavtryck - AQUABLUE(grönblå)

OBSERVERA! Om du bor i Stockholm kan du besöka vår fysiska butik istället för att beställa avtryckskit. Ring 08-652 26 28 och boka tid! För barn upp till 1 år.

Produkten är gjord i massivt glas och väger cirka 1 kg. 20 cm i diameter. Baksidan är klarblank och på framsidan kontrasterar de blanka hand- och fotavtryck med en omgivande yta fint dekorerad med puderkrossat glas. Babyns hand & fotavtryck är omsorgsfullt framtagna, vackra och realistiska. Inte bara att titta på utan även att känna på då de sticker ut som skulpturer!

Glaskompositionens finaste egenskaper kommer fram då man placerar produkten i ett fönster eller framför annan ljuskälla. Då lyser avtrycken ljusare och strukturmönstret i tavlan framträder. Pink, Aquablue och Clear är först i en lång rad av vackra färger som vi kommer kunna erbjuda. Produkten monteras på smidesställ som ingår i priset.

Två avtryck ingår priset 1990.00 och leveranstiden är 30 dagar. ¨

Vi skapar denna unika produkt från det avtryck ni gör själva hemma med hjälp av vårt avtryckskit som ni kan beställa på Pargoletti också.
Observera att det inte går att beställa den här produkten om ni inte först har beställt och skickat in avtryckskitet som finns på samma sida som den här produkten: http://www.pargoletti.com/glasavtryck-3d/avtryckskit-glastavla-smidesstall.html Beställ den först.

2 200:-


Läs mer
Köp